Nood aan een tijdelijke HR-expert met ervaring, onmiddellijk inzetbaar bij u op de werkvloer? Bijvoorbeeld wanneer de HR-manager met zwangerschapsverlof gaat. Of wanneer u een beroep doet op een externe expert voor specifieke opdrachten of strategische consultancy. Ascento versnelt en vereenvoudigt uw zoektocht naar het juiste profiel met haar HR-interimmanagement.

Snelle match via HR-interimmanagement

De rekrutering van uw HR-professional verloopt grondig. Want ook een tijdelijke medewerker moet passen in uw bedrijfscultuur. Sterker nog: hij of zij moet meteen matchen. De combinatie van een breed netwerk en een uitgebreide screening levert enorme tijdswinst op. En is een garantie voor kwaliteit.

Veelvoud aan kandidaten dankzij HR-interimmanagement

Uw HR-professional gaat aan de slag als zelfstandig freelancer of als freelancer op uitzendbasis. Dankzij die flexibiliteit vermenigvuldigen we het aantal geschikte kandidaten. Want in België zet slechts een kleine minderheid van de ervaren HR-professionals de stap naar het zelfstandigenstatuut.

Via het HR-interimmanagement van Ascento krijgt u nu dus ook toegang tot de specialisten die ervoor kiezen om niet als zelfstandige te werken. En maken zij zich meteen onmisbaar? Dan biedt u hen – na het project – een vast contract aan.