Maak nu gebruik van meer dan dertig jaar ervaring in human resources. Schakel een Ascento-consultant in voor een interne opleiding voor uw hele afdeling. Ascento ontving het Qfor-label als expert in training én consulting.

Inhouse training

Bent u opleidingsverantwoordelijke of afdelingshoofd in uw organisatie? Dan ontwikkelen we graag een training voor uw hele team. Onze lesgevers stemmen de inhoud van de opleiding helemaal af op de werkpunten die u belangrijk vindt. En geven de opleiding bij u op kantoor. Zo verbetert u eenvoudig de prestaties van een hele dienst.

Opleidingen van erkende topkwaliteit

De opleidingen van Ascento voldoen aan de hoogste kwaliteitsvereisten. Net zoals alle hr-diensten die we u aanbieden. Want we behaalden het Qfor-kwaliteitslabel voor training én voor consulting. Uw garantie op waardevolle coaching en opleiding.

Bovendien maakt u kans op vijftig procent korting. Want Ascento is ook erkend voor de kmo-portefeuille. Op de website van het Agentschap Ondernemen ontdekt u of uw kmo in aanmerking komt voor deze overheidssteun.