Ascento kent de overheid door en door. Samen met t-interim hebben we al meer dan 35 jaar ervaring met opdrachten voor overheden op alle niveaus in België. Door onze enorme ervaring zijn onze consultants door en door vertrouwd met de behoeften van openbare diensten op HR-vlak.

 

Trots op onze klanten

Ascento werkt rechtstreeks samen met zowel federale, regionale, lokale en semi-overheidsdiensten in gans België, maar heeft ook raamcontracten met onder andere het Agentschap voor Overheidspersoneel voor de Vlaamse overheid en Jobpunt Vlaanderen. We zijn ook echt trots op onze projecten bij al die klanten.

 

Samen naar wendbaarheid

We vertrekken telkens vanuit een totaalbenadering. Hierbij lopen het aantrekken, behouden, ontwikkelen en (her)oriënteren van talent perfect in elkaar over. Samen met u zoeken we naar een moderne en dynamische HR-dienstverlening die binnen de reglementering en nieuwe uitdagingen op de arbeidsmarkt past. We regelen alles voor u: van rekrutering en selectie, over (zelf-)leiderschap- en ontwikkelingstrajecten, tot loopbaanbegeleiding en outplacement.
Op die manier begeleiden we u naar een wendbaar personeelsbeleid dat flexibiliteit en zekerheid combineert.

 

Eén enthousiast team

De Public medewerkers van Ascento vormen één enthousiast team gespecialiseerd in het uitvoeren van opdrachten voor de overheid. We geloven sterk in de kracht van mensen en hun talenten. Vanuit die overtuiging en onze sterke betrokkenheid ondersteunen we openbare diensten met een positief én duurzaam personeelsbeleid.

Ascento maakt onderdeel uit van t-groep. We onderscheiden ons van de markt door een sterk sociaal-ethische benadering en ook door onze wettelijk correcte, kwaliteitsvolle aanpak.

 

Altijd dichtbij

U vindt altijd een kantoor in uw buurt. Op die manier kunnen we ook een persoonlijke aanpak garanderen met specialisten die uw streek door en door kennen én met de publieke sector vertrouwd zijn.

Benieuwd naar wat Ascento voor uw organisatie kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op via public@ascento.be.
Contacteer een kantoor in uw buurt.
Of vul onderstaand formulier in. 


Wij helpen u met plezier verder!
 

Wenst u meer informatie? Of een gesprek met een Ascento-consultant?